Темы дня:

Land Rover Defender 110: кличе у пригоди! Позашляховик із вбудованим наметом — комфорт та безпека у будь-яких умовах

Land Rover Defender 110: кличе у пригоди!

Сезон відпусток та сімейних мандрівок у самому розпалі, тому презентація намету від бренду Autohome як ніколи доречна. Італійці розробили складний намет для Land Rover Defender 110 (офіційний дилер за посиланням), який надійно кріпиться на даху. Він не замає місця у багажнику, проте забезпечує два повноцінних спальних місця. Новинка має покриття, що відштовхує вологу та захищає від комах і диких звірів. Відпочинок на природі ще ніколи не був таким комфортним та безпечним.

Розробкою намету займалась італійська компанія Autohome, відома у Європі автомобільним обладнанням для туризму. У комплекті є внутрішня світлодіодна підсвітка, зручний матрац для комфортного сну двох дорослих людей та дві подушки. Розробники також передбачили складну драбину з алюмінію. Вона легка, компактна, проте допомагає зручно дістатись до тимчасового помешкання. З таким обладнанням позашляховик стає найкращим транспортом для наукових експедицій або сімейних мандрівок.

Під час поїздки намет знаходиться у складеному вигляді, тому майже не впливає на аеродинаміку автомобіля та витрату палива. Його захищає тонка, але міцна панель зі склопластику, що додає конструкції жорсткості. Встановлення палатки займає декілька секунд. Для цього необхідно зняти фіксатори та припідняти задню частину. Стійки розправляться, формуючи намет, довжиною 230 см, шириною 130 см. Це повноцінне спальне місце для двох людей. Висота конструкції 150 см, тому всередині зручно сидіти, розкладати речі чи прибирати.

Чому обрали Land Rover Defender у 110 кузові?

В модельному ряді Land Rover є чимало позашляховиків, готових долати перешкоди гірської місцевості чи непролазні хащі. Проте модель Defender є найпотужнішим автомобілем британської автокомпанії. Повний привід, високий кліренс та збалансована геометрія кузова роблять його універсальним транспортом для будь-яких умов. Технічне оснащення, в тому числі режими керування на бездоріжжі, допоможуть утримати контроль над авто у складних умовах. Розробники передбачили супутникові програми, аби ви залишались на зв’язку у будь-якому куточку планети.

Важливо і те, що позашляховик Land Rover Defender має вантажопідйомність понад 900 кг, а його дах витримує навантаження до 300 кг. Тому вага намету та двох людей непомітні для кузова. Розробники заявляють, що таке покращення робить автомобіль оптимальним транспортом для наукових експедицій та екстремального туризму. Де б ви не перебували, британський позашляховик та італійський намет Autohome подарують впевненість, відчуття комфорту та захищеності. Доповнення туристичним обладнанням коштуватиме власнику Ленд Ровера понад 3000 євро.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости