Темы дня:

У Генштабі розповіли, що відбувається на фронті

У Генштабі розповіли, що відбувається на фронті

ЗСУ продовжують штурмові дії південніше Бахмута, а також на Мелітопольському напрямку, завдають росіянам втрат у живій силі та техніці.

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Протягом доби відбулось 50 бойових зіткнень. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в вечірньому зведенні понеділок, 13 листопада.

Загалом війська РФ завдали два ракетних та 32 авіаційних ударів, здійснили 23 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

На Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки, Петропавлівки, Іванівки Харківської області, де ЗСУ відбили шість атак. На Лиманському напрямку окупанти вели безуспішні штурмові дії в районі Новоєгорівки Луганської області.
На Бахмутському напрямку противник вів штурмові дії в районах  Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області, де українськими захисниками відбито 11 атак. На Авдіївському напрямку війська РФ вели безуспішні штурмові дії південніше Новокалинового, Авдіївки, Северного та східніше Первомайського Донецької області, де Силами оборони відбито вісім атак.
На Мар’їнському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де Силами оборони відбито 15 атак.
На Шахтарському напрямку окупанти вели безуспішні штурмові дії південніше Золотої Ниви Донецької області. На Запорізькому напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районі населеного пункту Роботине Запорізької області, де українські захисники відбили чотири атаки.
Водночас Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.
Протягом доби авіація сил оборони завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та один удар по зенітно-ракетному комплексу росіян.
Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по шести районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, двом пунктах управління, чотирьом артилерійським засобам, засобу протиповітряної оборони та іншій важливі цілі противника.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости