Темы дня:

Ставки на гру Коста-Ріка – Німеччина

Ставки на гру Коста-Ріка – Німеччина

1 грудня в рамках третього туру групового етапу ЧС-2022 відбудеться футбольне протистояння Коста-Ріка – Німеччина. Команди зійдуться на полі стадіону «Аль-Байт» в місті Аль-Хаур. Збірні представляють групу Е, в якій також змагаються за вихід до плей-офф Іспанія та Японія.

На гру Коста-Ріка – Німеччина ставки вже доступні в лінії беттінгової компанії Паріматч. Очевидно, що перевага аналітиків на стороні представників Європи.

Коста-Ріка

Представники Північної Америки значно поступаються в класі майбутнім суперникам. Команда займає 31-шу сходинку в рейтингу ФІФА. Команда з великими зусиллями пробилася на Мундіаль завдяки успіхам в останніх турах кваліфікації. Колектив виглядав невпевнено навіть в протистоянні з суперниками в своєму регіоні. Тому сенсації в протистоянні з «Бундестім» не очікується.

В Лізі націй КОНКАКАФ костариканці програли Панамі, а в стиковій зустрічі за право поїхати на Мундіаль мінімально переграли Нову Зеландію. В контрольних іграх перед Чемпіонатом світу команда також зіграла внічию з Південною Кореєю та перемогла Узбекистан і Нігерію.

Німеччина

Підопічні Хансі Фліка в останніх іграх не відзначаються стабільністю. Через це «німецька машина» випала за межі топ-10 в рейтингу ФІФА та посідає 11-у сходинку. Не зважаючи на це, «Бундестім» вважається одним з головних претендентів на вихід до фіналу змагань.

На Мундіаль німці потрапили з першого місця в кваліфікаційній групі. Команда перемогла в дев’яти іграх з десяти та забила 36 м’ячів, пропустивши тільки чотири. Тому не дивно, що збірна Німеччини вважається головним претендентом на перше місце в квартеті.

Коефіцієнти на гру по лінії букмекера Паріматч

В компанії Паріматч виставлені такі коефіцієнти на основні результати протистояння:

  • перемога Коста-Ріки – 12,50;

  • нічия – 6,10;

  • перемога Німеччини – 1,23.

Цифри не є остаточними і можуть змінюватися. Такий низький коефіцієнт на перемогу номінальних гостей є виправданим. Тому для більш вигідних ставок рекомендується звернути увагу на додаткові ринки. Наприклад, враховуючи різницю команд в класі, можна поставити на фору Німеччини (–1,5) за 1,73.

Де дивитись гру

Футбольне протистояння Коста-Ріка – Німеччина можна дивитись на сайті компанії Паріматч. Трансляція доступна безкоштовно і тільки після авторизації.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости