Темы дня:

«Манчестер Юнайтед» хоче підписати Мбаппе на місце Роналду

«Манчестер Юнайтед» хоче підписати Мбаппе на місце Роналду

Форвард «ПСЖ» та збірної Франції Кіліан Мбаппе може продовжити кар’єру у чемпіонаті Англії. Про це повідомляє Mirror.

Нагадаємо, форвард збірної Франції продовжив контракт із «ПСЖ» 21-го травня. Нова угода розрахована до літа 2025 року. Протягом тривалого часу у ЗМІ писали про можливий перехід гравця до «Реалу», але в результаті форвард залишився в Парижі.

Наступний матч, в якому можна буде побачити знаменитого форварда запланований на 26-те листопада. Збірна Франції позмагається з національною командою Данії в рамках групового етапу Чемпіонату світу 2022. Експерти не сумніваються в перемозі французької команди. Найти вигідні коефіцієнти на цей та інші матчі ЧС можна в БК 1хСтавка. Тут перемога Франції йде за 1.99. Аби зручно переглянути інші вигідні коефіцієнти на матч та швидко зробити ставку, слід завантажити БК 1хСтавка на смартфон. Дізнатись більше про встановлення додатку від БК на Андроїд можна на сайті «Bookmaker Ratings». 

За інформацією джерела, у послугах зіркового нападника тепер зацікавлений «Манчестер Юнайтед».

Боси англійського клубу бачать у французі заміну португальцю Кріштіану Роналду, який близький до зміни клубної прописки через скандальне інтерв’ю. «Юнайтед» має достатньо фінансових можливостей, щоб здійснити багатомільйонний перехід. Трансфер Мбаппе оцінюється в €150 млн.

Слід додати, що форвард «ПСЖ» та збірної Франції Кіліан Мбаппе посів перше місце у списку найкращих гравців на ЧС-2022. Так, 23-річний нападник став першим у рейтингу ESPN, що налічує 50 футболістів. Ще до топ-10 увійшли два його одноклубники з «ПСЖ» – Ліонель Мессі та Неймар.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости