Темы дня:

Росіяни змінили тактику обстрілів – Подоляк

Росіяни змінили тактику обстрілів – Подоляк

Під час масованого удару 28 квітня росіяни потрапили у багатоповерхівку в Умані. Внаслідок атаки загинули мирні жителі.

Російські окупанти змінили тактику застосування ракет проти України. І якщо раніше вони намагалися вцілити у інфраструктурні та енергетичні об’єкти то зараз росіяни прицільно б’ють по цивільним.  Про це у понеділок, 1 травня, заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

“Абсолютно очевидно, що певна зміна тактики є. У цьому немає сумнівів, тому що вони завдають прямих ударів саме по цивільних, багатоквартирних будівлях або місцях, де є житло цивільного населення”, – розповів Подоляк.

За його словами, таким чином РФ намагається викликати пенвні реакції в суспільстві та спровокувати українську владу до необдуманих кроків, наприклад, прискорити контрнаступ, щоб Україна пішла розлюченою в атаку і не здійснила належну підготовку.

“Ворог також може намагатися вплинути на мешканців країн Заходу, які під враженням від убивств мирних українців можуть вимагати термінових переговорів”, – сказав Подоляк.

Також ворог намагається зрозуміти, на скільки добре закрито українське небо.

“Головною ж метою ворога залишається бажання зламати українців”, – додав Подоляк.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни атакували ракетами Дніпропетровську область. У Павлограді було пошкоджено промислове підприємство, 19 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, шість закладів шкільної та дошкільної освіти, п’ять магазинів. Зразу було відомо про 25 постраждалих.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости