Темы дня:

Росія шукає нову тактику для обстрілів – ОП

Росія шукає нову тактику для обстрілів – ОП

Російські окупанти нині намагаються знизити витрати своїх ракет, вважає Михайло Подоляк.

Росія шукає нову тактику для обстрілів України, щоб знизити ракетні витрати. Про це заявив радник глави Офісу президента (ОП) Михайло Подоляк в інтерв’ю 24 каналу у четвер, 16 лютого.
“Вони (росіяни, – ред.) дійсно шукають іншу тактику для того, щоб якось знизити свої ракетні витрати, тому що їхня ракетна здатність вже не дуже на високому рівні. Особливо з високоточними ракетами, маються на увазі Калібри, Іскандери, Онікси, – вважає представник ОП.
За його словами, незалежно від того, яку тактику росіяни почнуть використовувати, у цьому немає жодного військового сенсу.
“Давайте зафіксуємо, що росіяни розуміють це. Так само, як обстріли Харкова, Запоріжжя, особливо Херсона – це не про війну, це просто про те, щоб знищувати цивільне. Просто про вбивство, усвідомлене вбивство українців”, – наголосив радник голови ОП.
Окупанти розуміють, що з військової точки зору немає жодного сенсу атакувати навіть критичну інфраструктуру України, зазначив він.
“Тому що вже 15 масована каскадна атака крилатими ракетами не дає хоча б якихось з точки зору досягнення результатів, наприклад, заблекаутувати нашу енергосистему. Вони сьогодні це теж розуміють. Вони просто б’ють по нас, щоб просто бити”, – додав він.
Як ми вже повідомляли, Подоляк різко відреагував на плани російських депутатів та членів Ради Федерації провести засідання перед роковинами вторгнення РФ в Україну для обговорення “інтеграції” окупованих українських територій.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости