Темы дня:

Окупанти розгорнули нову катівню в Чаплинці на окупованій Херсонщині – Генштаб

Окупанти розгорнули нову катівню в Чаплинці на окупованій Херсонщині – Генштаб

В катівню забирають проукраїнське цивільне населення.

Росія продовжує тероризувати населення на тимчасово зайнятих територіях. Як інформує Генштаб у вечірньому зведенні, одну із катівень против проукраїнського цивільного населення окупанти облаштували в Чаплинці на Херсонщині.

“Російські терористи облаштували у відділі поліції тимчасово захопленої Чаплинки Херсонської області катівню. Там на цей час незаконно утримують до десяти цивільних осіб, серед яких є неповнолітні. Людей російські окупанти тримають у жорстких, нелюдське умовах, застосовують до них тортури. Є випадки, коли викрадених російські терористи закатовували до смерті”, – повідомляють у Генштабі.

Протягом останньої доби противник завдав 3 ракетних, 30 авіаційних ударів та здійснив близько 8 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах.

Авіація Сил оборони за добу завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу противника. Також нашими захисниками було збито три ворожих БпЛА різних типів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили один пункт управління, дванадцять районів зосередження живої сили, чотири склади боєприпасів, один засіб протиповітряної оборони та ще одну важливу ціль противника.

Раніше повідомлялося про те, що російські окупанти посилюють контррозвідувальний та поліцейський режими на тимчасово зайнятій території Запорізької області.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости