Темы дня:

Окупанти втратили 150 вбитими біля Каховки – Генштаб

Окупанти втратили 150 вбитими біля Каховки – Генштаб

Сили оборони завдали потужних ударів по скупченнях живої сили і військової техніки ворога на Херсонщині.

Українські військові завдали тяжких втрат російським загарбникам у Херсонській області. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у четвер, 22 грудня.
“За уточненими даними, внаслідок ураження 20 грудня польового аеродрому ворога у районі Каховки Херсонської області окупанти втратили до 150 осіб убитими і близько 50 – пораненими. Знищено до 20 одиниць військової техніки різного типу”, – йдеться у зведенні.
Крім того, того ж дня Сили оборони завдали удару по скупченню живої сили ворога у районі Миколаївки Скадовського району Херсонської області. В результаті було уражено до 140 військових російських окупаційних військ і знищено вісім вантажних автомобілів з боєприпасами.
Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони сьогодні уразили пункт управління, два склади боєприпасів та три райони зосередження живої сили росіян.
У свою чергу, російські агресори намагалися покращити тактичне становище на Куп’янському і Лиманському напрямках, а також не припиняли спроб наступу на Донбасі.
Сьогодні ворог завдав п’ять ракетних та п’ять авіаційних ударів, а також здійснили близько 15 обстрілів із РСЗВ, включаючи нічні обстріли цивільної інфраструктури міста Марганець Дніпропетровської області. Вдень окупанти обстріляли Часовий Яр на Донеччині, там є жертви серед мирного населення.
На Волинському, Поліському, Сіверському і Слобожанському напрямках значних змін не було, ознак формування наступальних угруповань ворога не зафіксовано.
На Слобожанському напрямку під танкові, мінометні й артилерійські обстріли потрапили райони населених пунктів Шевченка, Стрілка, Нескучне, Тернова, Стариця, Вовчанськ, Волохівка, Строївка і Куп’янськ Харківської області.
На Куп’янському напрямку росіяни обстріляли райони Новомлинського, Крохмального і Берестового Харківської області, а також Новоселівського і Стельмахівки у Луганській області.
На Лиманському напрямку під вогонь противника потрапили Макіївка, Площадка, Краснопопівка і Діброва Луганської області.
На Бахмутському напрямку окупанти обстрілювали Верхньокам’яне, Білогорівку, Бахмут, Кліщіївку, Андріївку, Олександро-Шультине, Курдюмівку, Озаранівку і Нью-Йорк Донецької області.
На Авдіївському напрямку вогневго ураження було завдано у районі населених пунктів Костянтинівка, Водяне, Невельське, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка і Новомихайлівка на Донеччині.
На Новопавлівському напрямку загарбники здійснили обстріл районів Времівки, Великої Новосілки, Ненудного, Вугледара й Микільського Донецької області.
На Запорізькому і Херсонському напрямках росіяни продовжували мінометні й артилерійські обстріли цивільної інфраструктури вздовж правого берега річки Дніпро. Збитки завдано більш як 25 населеним пунктам. Серед них – Новопіль Донецької області; Степове, Гуляйполе, Щербаки, Мала Токмачка і Дорожнянка Запорізької області; Марганець у Дніпропетровській області, а також Нововодмитрівка, Качкарівка, Херсон, Інженерне і Львово Херсонської області. Вночі росіяни також завдали ракетного удару по місту Очаків Миколаївської області.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: