Темы дня:

Мбаппе не активуватиме опцію продовження контракту з ПСЖ до 2025 року

Мбаппе не активуватиме опцію продовження контракту з ПСЖ до 2025 року

Стало відомо, що Кіліан Мбаппе може залишити ПСЖ улітку 2024 року.

До кінця липня поточного року форвард має право продовжити контракт з «парижанами» ще на один сезон, а не на три. Проте, за даними джерела, Мбаппе навряд чи активує цю опцію.

Раніше було оголошено, що форвард не має наміру використовувати опцію продовження контракту з паризьким клубом до червня 2025 року. Можливість активації цієї опції залишиться у гравця до кінця липня 2023 року. Слідкувати за актуальними спортивними новинами, читати свіжі прогнози на поєдинки з вигідними коефіцієнтами від БК, а також дізнатись більше про букмекерів можна на сайті Bookmaker Ratings.

Французький клуб може піти на продаж нападаючого наприкінці літа 2023 року. Такий сценарій розглядається керівництвом «парижан», якщо 24-річний футболіст не продовжить контракт у найближчі місяці.

Боси ПСЖ побоюються безкоштовно втратити такого цінного гравця після закінчення сезону-2023/24. Слід додати, що, крім Мбаппе, французький клуб може покинути ще такі відомі футболісти, як Мессі та Неймар. Відомий аргентинець ще не оговтався після скандалу з керівництвом ПСЖ, а ось Неймар через травму у матчі вже не такий перспективний для «парижан».

Стало відомо, що нападник ПСЖ Кіліан Мбаппе може бути винагороджений бонусом у розмірі 90 мільйонів євро, якщо він не залишить клуб у літнє трансферне вікно, повідомляє RMC Sport.

24-річний француз висловив невдоволення роботою клубу на трансферному ринку минулого літа. Це стосується як придбаних гравців, так і тих, що пішли з команди. Мбаппе також дратує факт, що ПСЖ не виплатив йому обіцяний бонус до початку сезону.

Також ЗМІ повідомляють, що за ситуацією з Мбаппе стежать «Реал» та «Манчестер Юнайтед».

Днями в Іспанії спростували відомості про те, що «Реал» хоче підписати Кіліана Мбаппе влітку. Нагадаємо, нещодавно британська газета The Telegraph повідомила, що «Реал» хоче скористатися невизначеністю в ПСЖ, щоб знову спробувати підписати Кіліана Мбаппе.

Однак у El Chiringuito спростували ці відомості. Так, «Реал» не вестиме переговори з ПСЖ, це виключено, сказало джерело. Зараз «Реал» не збирається платити за Кіліана Мбаппе та вести хоч якісь переговори з ПСЖ. 

Так, «Мадрид» не думає про можливий трансфер 24-річного француза, не обговорює сценарії та не збирається платити парижанам жодного євро. Зараз у «Реалі» визначились із короткостроковою стратегією, і в ній немає місця Мбаппе, незважаючи на чутки про те, що клуб знову спробує підписати Кіліана влітку. 

«Вершкові» вважають, що прямо зараз Вінісіус Жуніор перевершує Мбаппе або як мінімум грає краще за чемпіона світу. Клуб вірить у бразильського вінгера та його прогрес.

Слід нагадати, що Мбаппе виступає за ПСЖ із серпня 2017 року. У сезоні-2022/23 він забив 40 голів і віддав дев’ять гольових передач у 41 матчі у всіх турнірах.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости