Темы дня:

Зеленський розповів про обмін полонених

Окремо Зеленський подякував кожному українському бійцю, який забезпечив наявність в України відповідного обмінного фонду.

У вечірньому відеозверненні до народу України президент Володимир Зеленський розповів про черговий успіх команди, яка працює над проблемою звільнення українців з російського полону.

“Сьогодні є черговий позитивний результат у нашої команди, що займається обмінами. Повернули з російського полону ще 106 наших воїнів – вони бились на Бахмутському напрямку. Дуже важливо те, що про багатьох із цих 106 людей взагалі не було жодної інформації – вони вважалися безвісти зниклими. Але ми їх знайшли. І повернули додому. 8 офіцерів та 98 солдатів і сержантів… Дякую всім, хто дав цей результат. Єрмак, Буданов, Усов, Лубінець, Малюк, Клименко – всі, хто готував цей обмін”, – молодці! 9 зазначив президент.

Окремо Зеленський подякував кожному українському бійцю, який забезпечив наявність в України відповідного обмінного фонду.

“Це мають пам’ятати всі на передовій: що більше російських полонених візьмем, то більше наших людей повернемо”, – підкреслив Зеленський.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости