Темы дня:

«Манчестер Сіті» достроково став чемпіоном Англії

«Манчестер Сіті» достроково став чемпіоном Англії

До треблу від «Манчестер Сіті» залишилось недалеко.

20-го травня, відбувся матч 37-го туру АПЛ між «Арсеналом» та «Ноттінгем Форест» – 0:1. Таким чином, «каноніри» втратили шанс наздогнати «Манчестер Сіті». Команда Пепа Гвардіоли стала чемпіоном Англії у третьому сезоні поспіль.

28-го травні відбудеться матч «Ман Сіті» з «Брентфордом». Для підопічних Гвардіоли цей матч вже не вирішує нічого, адже вони вже чемпіони. Незважаючи на це, експерти все одно прогнозують успіх «міщан». Прочитати прогнози на цей матч з вигідними варіантами ставок можна на сайті «РБ». Аби знайти хорошу БК для укладання парі, слід ознайомитись з топом найкращих контор на Bookmaker Ratings.

Френк Лемпард наголосив на силі «Манчестер Сіті» після перемоги «міщан» над «Челсі» (1:0). Матч відбувся 21-го травня.

За словами Лемпарда, «Манчестер Сіті» – це визначна команда. Вона це продемонструвала і саме тому перебуває на шляху до требла. Останні два місяці Ман Сіті» показує видатний футбол. Тож Френ вважає, що команда задала таку планку, яка відокремлює її від решти. Вона будувалася протягом кількох років, у клубу неймовірне бачення. 

Лемпард заявив, що «Ман Сіті» – зразок. Вони працюють, працюють та працюють. Пеп працює над тим, щоб змінити команду та продовжувати рухатися вперед. У процес, який виводить рівень завоювання трофеїв, залучений кожен, додав тренер «Челсі». Гравці повинні розуміти, що їм доведеться працювати, якщо вони хочуть потрапити в команду і бути як Холанд або де Брюйне, сказав головний тренер «синіх».

«Манчестер Сіті» зміг забити більше 100 голів на власному стадіоні у всіх турнірах сезону. Такий показник — на 34 більше, ніж будь-яка інша команда з топ-5 ліг Європи. Так, «Баварія» забила вдома 66 голів, у «Манчестер Юнайтед» 65 м’ячів, у дортмундської «Борусії» – 58, «Реала» – 57.

Лемпард вважає, що «Манчестер Сіті», безумовно, фантастична команда на тривалому проміжку. Потрібно віддати належне їхній стабільності, додав тренер. З огляду на ту форму, в якій «Ман Сіті» перебуває на даний момент, проти них не хочеться ставити незалежно від суперника. Лемпард думає, що це найкраща команда у світі на даний момент.

У той же час Пеп Гвардіола, головний тренер «Манчестер Сіті», вважає, що перемога в Лізі чемпіонів помітно вплине на статус клубу.

Гвардіола вважає, що, аби «міщан» запам’ятали, потрібно виграти у Європі. АПЛ також важлива, але, звичайно, клуб виходить на наступний рівень, коли виграє в Європі, виграє Лігу чемпіонів, як це було з «Манчестер Юнайтед» Роя Кіна, «Ліверпулем», зазначив головний тренер «Манчестер Сіті».

Головний тренер додав, що його команда дійсно хороша, але він згоден зі ЗМІ та тими, хто каже, що «Ман Сіті» мають виграти Лігу чемпіонів, щоб зрівнятися з великими командами. Великі команди перемагали у Європі, і неодноразово. 

Думка Гвардіоли про рівень «Сіті» не зміниться після фіналу Ліги чемпіонів, але щоб по-справжньому увійти в історію, треба перемогти. Чому «Ман Сіті» не зупинилося після чотирьох виграних титулів англійської Прем’єр-ліги? Гвардіола зауважив, що найкращі клуби завжди голодні, вони хочуть більше і більше.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости