Темы дня:

Білорусь отримала носії ядерної зброї – Шойгу

Білорусь отримала носії ядерної зброї – Шойгу

На одному з російських полігонів розпочато навчання білоруських розрахунків нібито для захисту так званої “Союзної держави”.

Країна-агресор Росія передала Білорусі ОТРК Іскандер-М, який може використовуватися для застосування ядерної зброї. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу під час селекторної наради у вівторок, 4 квітня.

“Крім того, Збройним силам Білорусі передано оперативно-тактичний ракетний комплекс Іскандер-М. Він може використовувати ракети як у звичайному, так і ядерному виконанні”, – заявив Шойгу.

За його словами, з 3 квітня на одному з російських полігонів розпочато навчання білоруських розрахунків порядку застосування ОТРК нібито для захисту так званої “Союзної держави”.

Також міністр оборони РФ повідомив, що частина білоруських літаків штурмової авіації “отримали здатність завдавати ударів по об’єктах супротивника засобами ураження в ядерному оснащенні”.

Нагадаємо, 25 березня президент Росії Володимир Путін заявив, що Москва домовилася з Мінськом щодо розміщення тактичної ядерної зброї на території Білорусі.

Лідер правлячого режиму Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що при наростанні загроз у країні може бути введена стратегічна ядерна зброя, і для неї вже готова інфраструктура.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости