Темы дня:

Прилади від бренду Ventolux, що здатні зробити ваше життя простішим

Прилади від бренду Ventolux, що здатні зробити ваше життя простішим

Сьогоденний побут – це швидкість та технологічність в усіх процесах – від повсякденного прання до готування складної вечері для великої кількості людей. Домівки сучасних господарів оснащені багатьма приладами. Це як стандартна техніка по типу холодильників, так і дрібні варіанти на кшталт машинок для гоління.

Якщо ви у пошуках техніки для власного житла, обирайте її не тільки за функціоналом, а й за  репутацією бренду. Українська компанія Ventolux представлена на ринку вже багато років та встигла завоювати довіру споживачів. В асортименті торгової марки існує безліч потужних та стильних предметів електроніки, що створені для того, аби покращити ваше побутове життя. Розповімо вам про декілька предметів, які зможуть бути ефективними на вашій кухні.

Першим у списку виділимо настільну плиту. Це дуже зручний та незамінний девайс для кухні невеликих розмірів. Настільні плити не потребують монтування всередину кухонних меблів, а отже їх можна легко переміщати з місця на місце. Це зручний варіант у випадку постійних переїздів або поїздок на дачу. Такі плити можуть бути газовими та електричними. Обирайте для себе той тип підключення, який буде зручним саме для вас. За розмірами настільні плити можуть бути компактними та великими. Зазвичай, плити мають одну, дві, три або чотири конфорки. Останні можуть повноцінно замінити варильну поверхню. У разі, якщо ви шукаєте переносний прилад для дачі або поїздок на природу, обирайте маленькі варіанти з можливістю підключення газового балона. Заходьте на сайт Ventolux – тут є багато різних варіантів настільних плит на будь-який смак та бюджет.

Другий предмет побуту у списку наших рекомендацій – електропіч. Цей прилад є таким само мобільним, як і настільна плита. Електропіч має невеликі розміри і добре підійде господарям, які шукають альтернативу звичайній духовій шафі. Електропіч має менші розміри і, відповідно, не суттєво меншу ціну. Якщо ви часто їздите на дачу або маєте орендоване житло, у якому немає великої духової шафи – це найкращий варіант для вас. Поставте вашу піч у будь-якій частині кухні та не прив’язуйтесь до конкретного місця, адже це зручний, компактний та переносний прилад. Не дивлячись на простоту, електропіч – дуже технологічна річ. Вона може мати від 3 до 6 програм. Найбільш популярні: розморожування, освітлення, гриль, таймер, регулювання потужності та термостат. У комплектацію також може входити решітка-гриль, різні форми та листи для випікання.

В модельному ряді компанії Ventolux представлено багато видів настільних плит та електропечей. На сайті компанії ви зможете ознайомитися з усіма характеристиками, функціями та відмінностями приладів. Оберіть для себе той варіант, що буде відповідати вашому баченню ідеальної електроніки.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости