Темы дня:

Агресію РФ зупинить лише зброя – Зеленський

Агресію РФ зупинить лише зброя – Зеленський

Глава держави на тлі сьогоднішньої атаки окупантів наголосив, що зупинити країну-терориста можна лише зброєю.

Українці витримали черговий масований ракетний удар російських терористів і він повністю підтверджує все те, про що говорили українські представники із західними партнерами. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні, опублікованому на його Telegram-каналі у четвер, 26 січня.
За його словами, агресію РФ можна зупинити лише адекватною зброєю, оскільки іншої “мови” країна-терорист Росія не зрозуміє.
“Зброя на полі бою. Зброя, яка дає захист нашому небу. Новими санкціями проти Росії, тобто політичною та економічною зброєю. І зброєю юридичною – треба працювати ще активніше для створення трибуналу щодо злочину агресії Росії проти України та для компенсації всіх збитків, завданих цією війною, коштом російських активів”, – зазначив глава держави.
Президент додав, що кожна російська ракета проти українських міст, кожен іранський безпілотник, які застосовують російські військові злочинці – це аргументи, чому потрібно більше зброї.
“Тільки зброя знешкоджує терористів. І я вдячний усім у світі, хто реально протидіє терору разом із нами. Хто прискорює постачання Україні необхідних засобів оборони та хто готовий посилювати санкційний тиск на державу-терориста. Зокрема, розширюємо нашу танкову коаліцію – є відповідне рішення Канаді, я дякую за це. Вже 12 країн є у нашій танковій коаліції”, – підсумував Зеленський.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости