Темы дня:

ЗСУ відбили 50 атак і знищили станцію РЕБ

ЗСУ відбили 50 атак і знищили станцію РЕБ

Сили оборони завдали шість ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян.

Українські бійці відбили близько 50 атак у Донецькій області та знищили станцію радіоелектронної боротьби росіян. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у четвер, 4 травня.

Вночі РФ завдала чергового масованого удару по території України, застосувавши іранські ударні БпЛА Shahed-136/131, 18 із 24 було знищено нашими захисниками.

Росіяни завдали шість ракетних ударів по містах Краматорськ та Запоріжжя, завдали 66 авіаційних ударів та здійснили 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах.
На жаль, є загиблі та пораненні серед цивільного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки, навчальні заклади та інша цивільна інфраструктура.
Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою. Противник і надалі зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському напрямках – відбито близько 50 атак ворога. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку.
Авіація Сил оборони за добу завдала шість ударів по районах зосередження особового складу росіян. Крім того, протягом доби, знищено чотири баражуючих боєприпаси Ланцет.
Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили п’ять районів зосередження живої сили, два склади боєприпасів противника та одну станцію радіоелектронної боротьби.

Нагадаємо, з початку війни загальні бойові втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 192 590 осіб. Минулої доби ЗСУ знищили 650 солдатів противника.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости