Темы дня:

ЗСУ прокоментували вибухи на військовому аеродромі в Білорусі

ЗСУ прокоментували вибухи на військовому аеродромі в Білорусі

Українські військові вдячні білоруським партизанам за “вибухи” на Зябрівці, яка нині перебуває у розпорядженні армії РФ, зазначив Юрій Ігнат.

Українські Збройні сили сподіваються на підтримку білоруських партизанів. Таким чином нічні вибухи на військовому аеродромі Білорусі у Зябрівці прокоментував спікер командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, повідомляє Белсат у четвер, 11 серпня.

“Ми знаємо, що вони (партизани – ред.) надзвичайно добрі, розумні та кмітливі люди, які вже надзвичайно добре допомагають нашій державі, Збройним силам України. І ми лише дякуємо братському білоруському народу, який допоможе Україні перемогти окупантів та вигнати їх з нашої землі. І з вашої теж”, – наголосив він.

За його словами, щодо ситуації у Зябрівці, слід довіряти офіційній інформації Міністерства оборони України, як і у випадку зі знищенням російських літаків у Криму, у Новофедорівці.

Нагадаємо, у Гомельській області Білорусі на військовому аеродромі Зябрівка цієї ночі сталося загоряння техніки.

Зазначимо, Білорусь передала аеродром Зябрівка під повний контроль Росії ще на початку липня. Там облаштовано російську військову базу та зосереджено велику кількість техніки.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости