Темы дня:

Жителям Бахмутського району роздали продукти та засоби знезараження води

Жителям Бахмутського району роздали продукти та засоби знезараження води

Жителі населених пунктів, де спостерігається складна гуманітарна ситуація, отримали 4 тисячі наборів із продуктами першої необхідності.

Бригади мобільної видачі фонду Ріната Ахметова роздали близько 4 тисяч продуктових наборів у населених пунктах Бахмутського району Донецької області, де зараз є складна гуманітарна ситуація. Про це повідомляє прес-служба фонду у понеділок, 6 лютого.

“Окрім наборів із продуктами першої необхідності, жителі Соледарської та Званівської громад отримали таблетки для знезараження води: завдяки їм можна отримати чисту питну воду в будь-яких умовах без використання електроенергії. Частина продовольчої підтримки також була направлена мешканцям Сіверська”, – йдеться у повідомленні.

У фонді додали, що до складу продуктових наборів увійшли макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, консервована квасоля, тушковане м’ясо, паштет та печиво.

“Всього з початку повномасштабної війни Фонд передав понад 162 тисячі наборів для жителів Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону. Допомога надається в рамках програми Рінат Ахметов – порятунок життів”, – уточнили в прес-службі.

Раніше Дніпропетровщина отримала велику партію гуманітарної допомоги від фонду Ахметова.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости