Темы дня:

За добу під Бахмутом убито та поранено 535 солдатів РФ

За добу під Бахмутом убито та поранено 535 солдатів РФ

На Бахмутському напрямку сталося 53 бойові зіткнення, 16 разів обстріляно тільки сам Бахмут, і 23 бойові зіткнення сталися в районі самого міста.

На Бахмутському напрямку протягом доби війська РФ втратили вбитими та пораненими 535 своїх солдатів. Про це представник східного угруповання військ Сергій Череватий повідомив в ефірі телемарафону.
“За цю добу ворог на Бахмутському відрізку фронту 157 разів обстріляв різними видами артилерії. Сталося 53 бойові зіткнення, 16 разів обстріляно тільки сам Бахмут, і 23 бойові зіткнення сталися в районі самого міста. У ході боїв 221 ворога було вбито, 314 отримали поранення різного ступеня важкості”, – сказав речник.
Череватий додав, що зараз українські інженери та командири роблять все, щоб постачати захисникам Бахмута необхідну амуніцію, боєприпаси, медикаменти та їжу, а також вивозити з міста поранених солдатів.
Раніше повідомлялося, що загальні бойові втрати військ РФ з початку війни орієнтовно склали майже 158 000 убитими. Лише минулої доби, 10 березня, ЗСУ ліквідували 1010 російських солдатів.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости