Темы дня:

РФ імітує нарощування сил на Запоріжжі – ЦНС

РФ імітує нарощування сил на Запоріжжі – ЦНС

Зокрема, спостерігається розосередження довкола м. Мелітополь таборів для підготовки мобілізованих громадян Росії, повідомляють у Центрі національного спротиву.

На тимчасово окупованій території Запорізької області командування військ РФ продовжує здійснювати заходи спрямовані на створення суттєвого нарощування своїх сил і засобів. Про це повідомляє Центр національного спротиву.
“При цьому слід зазначити, що дані заходи мають комплексний характер, оскільки здійснюються на рівні демонстраційних дій із залученням озброєння та військової техніки та суттєвого нарощування активності окупаційних сил у медіапросторі ТОТ. Зокрема, спостерігається розосередження навколо м. Мелітополь таборів для підготовки мобілізованих громадян Росії, з облаштуванням необхідної матеріально-навчальної бази та залученням необхідних зразків ОВТ”, – йдеться у повідомленні.
У ЦНС повідомляють, що водночас ключові канали поширення інформації на території тимчасово окупованої Запорізької області наповнюються наративами щодо успішного проведення чергового етапу бойового узгодження мобілізованих військовослужбовців та подальшого формування нових чи доукомплектування діючих підрозділів із РФ для подальших наступальних операцій на південному напрямку.
“Поряд з цим активно поширюється меседж про те, що контрнаступна операція Сил оборони на Запорізькому напрямі стане фатальним кроком з боку вищого військово-політичного керівництва України”, – йдеться у повідомленні.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости