Темы дня:

Усі ворожі сценарії опрацьовуємо – Зеленський

Усі ворожі сценарії опрацьовуємо – Зеленський

Президент подякував усім нашим захисникам та захисницям, які забезпечують охорону півночі держави.

Президент Володимир Зеленський підбив підсумки 349 дня війни. Він повідомив, що провів кілька нарад із військовими, з керівником розвідки і уважно стежать за тим, що готують окупанти. Про це він повідомив у своєму вечірньому відеозверненні.
“Концентруємо увагу і на тому, що потрібно нашим воїнам, щоб ефективно протистояти, причому на всіх напрямках. Донеччина та схід, де гаряче, – я про них згадую щодня в таких зверненнях. Південь звучить рідше, хоча стратегічне значення цих напрямів не менше. А зміцнюємо державу по всьому периметру”, – сказав Зеленський.
Також президент відзначив бійців на двох напрямках – прикордонників, що воюють на Донбасі, – за щоденну хоробрість та стійкість у боях, за результати.
“Луганський та Харківський прикордонні загони – я дякую вам, хлопці!” – сказав президент.
Крім того, Зеленський подякував усім нашим захисникам та захисницям, які забезпечують охорону півночі держави.
“Суми, Чернігів, Київ, Житомирщина, Волинь. Оперативно-стратегічне угруповання Північ. Кожен напрямок має значення. Усі ворожі сценарії опрацьовуємо. Державу – захищаємо. Дякую всім, хто береже життя! Дякую всім, хто воює за Україну! Дякую всім, хто допомагає”, – йдеться у повідомленні.
Гарант зазначив, що Україна дуже зацікавлена у підтримці одного із лідерів Європейського Союзу, а саме Німеччини.
“Сьогодні на зустрічі з федеральним міністром оборони Німеччини Борисом Пісторіусом розповів про ситуацію на фронті та першочергові оборонні потреби України в умовах ескалації Росією загарбницької війни. Пріоритет, над яким ми продовжимо працювати, – стійкість нашої армії. Сьогодні це найголовніший виклик”, – сказав Володимир Зеленський.
Також президент розповів про затвердження Верховною Радою нового голови СБУ Василя Малюка:
“Вважаю саме такий пройдений шлях призначення на посаду сигналом для всіх державних чиновників та правоохоронців. Василь Малюк деякий час був виконувачем обов’язків голови Служби. Він пройшов випробування війною. Він довів свою ефективність”.
Крім того, Зеленський зазначив, що Дніпропетровську, Запорізьку та Херсонську обласні адміністрації очолять фахівці, які мають досвід реального захисту держави саме зараз.
Нагадаємо, раніше президент Зеленський провів телефонну розмову з президентом Туреччини, в якій повідомив, що на допомогу у ліквідації наслідків землетрусу вирушив загін українських рятувальників та відправлено необхідну техніку.
Влада Німеччини дала дозвіл на експорт бойових танків Leopard 1 A5 для потреб армії України.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: