Темы дня:

ЗСУ вдарили по семи районах зосередження ворога

ЗСУ вдарили по семи районах зосередження ворога

У відповідь противник завдав один ракетний та 16 авіаційних ударів. Також росіяни здійснили 14 обстрілів із РСЗВ.

Українські військові завдали ударів по позиціях ворожих ЗРК та району, де російські агресори зосередили свій особовий склад та техніку. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у вівторок, 7 лютого.
“Авіація Сил оборони протягом доби завдала семи ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів і два удари – по позиціях зенітно-ракетних комплексів. Також наші захисники знищили російський штурмовик Су-25 та ворожий БПЛА типу Орлан“, – йдеться у повідомленні.
Своєю чергою, противник завдав одного ракетного та 16 авіаційних ударів. Здійснив 14 обстрілів з РСЗВ, зокрема, по цивільних об’єктах Очакова Миколаївської та Антонівки Херсонської області.
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ситуація залишалася незмінною. Наступальних угруповань противника не виявлено. Обстріли зазнали райони населених пунктів Заруцьке, Попівка та Садки Сумської області і Стрілеча, Морохівець, Зелене, Нескучне, Вовчанськ, Бударки, Ольховатка, Червоне Перше, Новомлинськ та Кам’янка Харківської області.
На Куп’янському та Лиманському напрямках під ворожий вогонь потрапили райони понад 30 населених пунктів. Серед них – Дворічна, Гряниківка, Кучерівка, Котлярівка, Крохмальне, Вишневе Харківської області та Новоселівське, Стельмахівка, Новоєгорівка, Макіївка, Площанка, Невське, Піщане, Кремінна, Діброва та Білогорівка у Луганській області.
На Бахмутському напрямку обстрілу зазнали Желєзнянське, Червона Гора, Бахмут, Іванівське, Миколаївка, Ступочки, Кліщіївка, Курдюмівка, Нью-Йорк та Веселе Донецької області. Загалом – понад 15 населених пунктів.
На Авдіївському та Новопавлівському напрямках під танкові, мінометні та артилерійські обстріли потрапили Авдіївка, Водяне, Нетайлове, Мар’їнка, Новомихайлівка, Богоявленко, Вугледар, Велика Новосілка, Золота Нива та Нескучне Донецької області.
На Запорізькому напрямку було обстріляно райони понад 20 населених пунктів, зокрема, Новопіль, Ольговське, Малинівка, Гуляйполе, Залізничне, Мала Токмачка, Оріхів, Новоданилівка, Малі Щербаки та Степове Запорізької області.
На Херсонщині від ворожого вогню постраждали 17 населених пунктів. Зокрема, Михайлівка, Гаврилівка, Милове, Зміївка, Новоберислав, Козацьке, Іванівка, Микільське, Антонівка та Херсон.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: