Темы дня:

Український фільм потрапив до конкурсної програми Берлінале-2023

Український фільм потрапив до конкурсної програми Берлінале-2023

Картина змагатиметься за перемогу в рамках конкурсної програми Panorama. В українських кінотеатрах стрічку буде показано у 2023 році.

Фільм українського режисера Тоні Ноябрьової Ти мене любиш? представить нашу країну на Берлінському міжнародному кінофестивалі Берлінале-2023. Про це йдеться на офіційному сайті кіноогляду.
У цій конкурсній програмі демонструються фільми з усього світу з яскраво вираженим політичним, ґендерним або соціальним контекстом.
Стрічку було знято Family Production за підтримки Держкіно у копродукції із Сommonground Pictures та скандинавським кінофондом Film i Vast.
За сюжетом, йдеться про історію дорослішання, яка розгортається напередодні розвалу СРСР. Головною героїнею є 17-річна дівчина Кіра, яка стає свідком розлучення батьків, розпаду однієї країни та народження іншої.
У фільмі зіграли Каріна Хімчук, Наталія Лазебникова, Олександр Жила та Максим Михайличенко.
Це моя пісня про прощання з дитячими ілюзіями і про відчайдушні пошуки кохання. Я хотіла, щоб аудиторія фізично відчула, як наше минуле вислизає, немов пісок крізь пальці. Моя Кіра – символ мого покоління, першого покоління незалежної України”, – пояснила режисерка.
Кінофестиваль проходитиме з 16 по 26 лютого.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости