Темы дня:

Сирський зробив заяву у річницю війни

Сирський зробив заяву у річницю війни

Головнокомандувач ЗСУ вірить, що найближчим часом Україна дасть асиметричну відповідь російському окупанту і в повітрі.

Україна найближчим часом зможе дати відповідь російським агресорам і в повітрі. Збитих ворожих літаків буде ще більше. Таку заяву зробив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у Telegram у другу річницю повномасштабної війни Росії проти України.

“Вірю, що найближчим часом ми дамо асиметричну відповідь російському окупанту і в повітрі. Палаючих російських літаків стане ще більше. Керівництво держави робить для цього все можливе”, – написав він.

Головнокомандувач нагадав, що за два роки Україна досягла великих успіхів, звільнивши північ та Харківську область, частину Херсонської області, острів Зміїний, а також очищуючи Чорне море від російського флоту. Разом з тим український контрнаступ влітку минулого року, на жаль, через об’єктивні обставини не приніс бажаного результату.

Сирський подякував захисникам України, медикам, рятувальникам, волонтерам, а також партнерам за допомогу нашій державі.

“Кожен снаряд, кожен танк, кожна бронемашина – це насамперед збереженні життя українського солдата. Ми воюємо за кожен метр нашої землі, втім найцінніше, що в нас є – життя українського воїна”, – додав він.

Також головнокомандувач закликав українців зберігати єдність.

“Сьогодні, як ніколи, ми потребуємо єдності. Переконаний, що наша перемога в єдності. І вона неодмінно буде. Бо світло завжди перемагає темряву”, – зазначив Сирський.

Як відомо, сьогодні, 24 лютого, друга річниця від початку вторгнення військ РФ в Україну. Російський президент Володимир Путін планував за короткий строк завоювати всю нашу державу. Але героїчний опір українського народу зірвав ці плани.

За допомогою країн Заходу українцям вдалося звільнити значну частину окупованої у перші місяці території. Зараз на фронті тривають важкі позиційні бої.

Раніше прессекретар президента Сергій Никифоров повідомив, що 24 лютого в Україні очікують багато візитів лідерів з інших країн. Також планується засідання за участі України та “Групи семи”.

А на 25 лютого готується конференція військово-політичного керівництва країни. Президент України Володимир Зеленський проведе свою прес-конференцію.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости