Темы дня:

Азов зробив заяву про вбивство Дугіної

Азов зробив заяву про вбивство Дугіної

Полк відкинув твердження ФСБ Росії про причетність українки до полку “Азов”. Також така жінка не служила у Нацгвардії.

Заява ФСБ Росії про причетність полку Нацгвардії Азов до вбивства Дар’ї Дугіної є фейком. Про це йдеться у заяві Азову, опублікованій у понеділок, 22 серпня.
“Жінка, ім’я та військове посвідчення якої опублікувала ФСБ у своєму звіті з розслідування теракту проти дочки російського пропагандиста Дугіна, не має жодного стосунку до полку Азов і ніколи не належала до нашого підрозділу. Так званий документ, яким спецслужби Росії намагаються довести причетність Азову до підриву авто Дарії Дугіної, насправді є не більш ніж черговою “візитною карткою Яроша”, а сам теракт – це підготовка до “трибуналу” над “азовцями”, – йдеться у заяві.
У полку наголосили, що таким чином РФ підігріває громадську думку своїх громадян щодо “необхідності” такого судилища над українськими полоненими.
“Ми категорично засуджуємо це незаконне судилище над українськими військовими та закликаємо всіх, у чиїх силах зупинити це, зробити все можливе, щоб так званого “трибуналу” не сталося”, – закликали в Азові.
У полку вважають, що посвідчення, що демонструються ФСБ, могли знайти десь у військовій частині окупованого Маріуполя: “Якщо уважно придивитися до того, що написано олівцем на її посвідченні, там видно, що це посвідчення змінювалося, тому що вона уклала шлюб”, – зазначають представники полку.
“Це старе посвідчення цієї жінки, яке просто валялося або лежало десь в архіві на території військової частини 3057 у місті Маріуполь. Тобто противник знайшов ці документи і зараз видає їх як “візитну картку Яроша”. Це несерйозно. Це нашвидкуруч зліплений непродуманий фейк”, – додали в Азові.
У полку зазначили, що серед військових Азову немає жодної жінки, яка має звання полковника чи жінки-комбатанта.
У свою чергу, в Нацгвардії повідомили, що “Вовк Наталія Павлівна не проходила службу в окремому загоні спеціального призначення Національної гвардії Aзов“.
У Нацгвардії пов’язують блискавичні розслідування в РФ для того, щоб виправдати серед своїх громадян внутрішньоросійське рішення про визнання полку терористичною організацією.
Тим часом ФСБ опублікувало відео нібито Наталії Вовк, яку вони підозрюють у вбивстві Дугіної.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости