Темы дня:

Росіяни застосували авіацію для наступу – Генштаб

Росіяни застосували авіацію для наступу – Генштаб

На Лиманському напрямку за підтримки авіації російські війська вели безуспішні наступальні дії в районі Білогорівки та Кармазинівки.

Росіяни застосували авіацію для наступу на Лиманському напрямку, проте спроби ворога були безуспішними. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в вечірньому зведенні 6 липня.

Військові зазначають, що противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – протягом доби відбулось 20 бойових зіткнень.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Ознак формування наступальних угруповань не виявлено. На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність. На Куп’янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону.
На Лиманському напрямку протягом доби, за підтримки авіації, противник робив спроби витіснити наші війська із займаних позицій в районі Білогорівки та Кармазинівки Луганської області, успіху не мав.
На Бахмутському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки противника в районах Іванівського та Білої Гори. На Авдіївському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Первомайського Донецької області.
На Мар’їнському напрямку, під вогнем артилерії, наші захисники відбили усі ворожі атаки в районі міста Мар’їнка. На Шахтарському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новомихайлівки Донецької області.
На Запорізькому та Херсонському напрямках противник зосереджує основні зусилля на недопущенні просування наших військ. Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.
Авіація сил оборони за добу завдала шість ударів по районах зосередження особового складу противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили один район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, склад боєприпасів, шість артилерійських засобів на вогневих позиціях та три станції радіоелектронної боротьби ворога.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости