Темы дня:

Росіяни відновили атаки на Вугледар – Генштаб

Росіяни відновили атаки на Вугледар – Генштаб

Росіяни знову активізувалися на Шахтарському напрямку після величезних втрат наприкінці лютого – на початку березня.

Російські загарбники продовжують атаки на позиції ЗСУ на Донбасі та відновили спроби захопити місто Вугледар. Про це повідомляє Генштаб у вечірньому зведенні у п’ятницю, 21 квітня.

Вказано, що сьогодні противник завдав двох ракетних та 28 авіаційних ударів, здійснив близько 20 обстрілів з РСЗВ.
Основні зусилля противник зосереджував на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямах. ЗСУ відбили близько 30 атак противника на цих ділянках фронту. В епіцентрі бойових дій залишалося місто Бахмут. На Лиманському напрямі спостерігалося затишшя.
“На Шахтарському напрямку протягом доби ворог вів безуспішні наступальні дії в районі Вугледару. Здійснив обстріл населених пунктів Вугледар, Пречистівка, Золота Нива, Велика Новосілка Донецької області”, – йдеться у повідомленні.
У свою чергу авіація Сил оборони сьогодні завдала одного удару по району зосередження особового складу та військової техніки окупантів. А підрозділи ракетних військ та артилерії вразили район зосередження живої сили, зенітно-ракетний комплекс та ще два важливі військові об’єкти противника.
Нагадаємо, наприкінці лютого – на початку березня росіяни зазнали катастрофічних втрат під Вугледаром. Лише танків та бронетранспортерів було втрачено не менше 130 одиниць.
Також ЗСУ знайшли у полоненого окупанта записи про втрати РФ у районі Вугледару.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости