Темы дня:

ЗСУ відбили спроби наступу на 5 напрямках – Генштаб

ЗСУ відбили спроби наступу на 5 напрямках – Генштаб

Наступальними та штурмовими діями противник намагався просунутися в районі Борогодичного, зазнав втрат і відкинутий назад.

Українські військові відбили спроби наступу росіян на Харківському, Слов’янському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ станом на 18 годину.

На Сіверському напрямку противник продовжує утримувати окремі підрозділи Західного військового округу у прикордонних районах Брянської та Курської областей. З метою сковування дій підрозділів Сил оборони ворог обстріляв райони населених пунктів Грем’яч Чернігівської області та Нова Слобода, Нововасилівка, Іскрисківщина та Тур’я Сумської області. Вів повітряну розвідку прикордонних районів БПЛА.

На Харківському напрямку противник здійснював обстріли з танків, ствольної та реактивної артилерії районів населених пунктів Харків, Прудянка, Протопопівка, Пришиб, Чепіль, Замулівка, Руські Тишки, Байрак, Петрівка, Мосьпанове та Великі Проходи. Наніс авіаудари біля Рубіжного. Підтримує високу інтенсивність розвідки БПЛА.

На Слов’янському напрямі зафіксовано ворожі обстріли поблизу Довгенького, Долини, Дібрівного, Великої Камишевахи та Карнаухівки. Наступальними та штурмовими діями противник намагався просунутися в районі Борогодичного, зазнав втрат і відкинуто назад.

На Краматорському напрямку ворог продовжував вогненний вплив біля Слов’янська, Верхньокам’янського та Спірного. Завдав авіаційних ударів неподалік від Григорівки.

На Бахмутському напрямку ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Бахмут, Весела Долина, Соледар, Майорськ та Роздолівка. Ударів авіації противника зазнали райони Кодеми та Яковлівки. Сили оборони України відбили наступ окупантів біля Веселої Долини.

На Авдіївському напрямку ворог обстрілював з танків, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Невельське, Опитне, Орлівка, Новоолександрівка, Нью-Йорк, Красногорівка та Первомайське. Здійснив невдалу спробу наступу в районі Первомайського, зазнав втрат і відійшов.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости