Темы дня:

Росія готує нову хвилю агресії – Зеленський

Росія готує нову хвилю агресії – Зеленський

Зеленський вважає, що російські терористи мають програти попри те, що вони намагаються наступати.

Росія готує нову хвилю агресії у війні проти України. Про це у середу, 4 січня, заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.
Він зазначив, що вказав на це під час телефонних розмов із західними партнерами.
“Хочу подякувати сьогодні Данії – після розмови з прем’єр-міністром Фредеріксен. Поінформував її про актуальну ситуацію на передовій, про те, що в Росії зараз планують чергову хвилю агресії на найближчі місяці. Ми маємо зробити цю хвилю останньою – жодного шансу на реванш для терористів “, – сказав президент.
Президент наголосив на високому рівні співпраці з Румунією – політичної, економічної та оборонної: “Ми зробили дуже багато разом для захисту Чорноморського регіону. Упевнений, що цього року зробимо ще більше”.
Президент також подякував Франції за надання танків.
“Саме перед новим Рамштайном такий сигнал надзвичайно актуальний. Потрібно поставити крапку в російській агресії саме цього року і не відкладати жодної з тих оборонних можливостей, які здатні прискорити поразку держави-терориста. Сучасна західна бронетехніка, танки західного зразка – це якраз одна з таких ключових можливостей”, – наголосив президент.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости