Темы дня:

Огляд бюджетних смартфонів

Огляд бюджетних смартфонів

Смартфони, які мають потужну операційну систему, дозволяють працювати одночасно з багатьма додатками. Девайси пропонують своїм власникам можливість виконання завдань, які виконуються комп’ютером. Багато виробників електроніки працюють над створенням смартфонів.

Інтернет – магазин ЖЖУК пропонує клієнтам сучасні моделі гаджетів відомих брендів.

Сучасні девайси Sigma підтримують ОС Андроїд, відкривають доступ до додатків і ресурсів Google.

З їх допомогою можна здійснювати дзвінки, виходити в інтернет, спілкуватися в соціальних мережах, запускати ігри та програми. Всі смартфони Сігма володіють міцним протиударним корпусом, стійкі до механічних впливів і різного роду забруднень. Пристрої призначені для використання 2 SIM – карт. Смартфон Sigma Mobile X Treme PQ17 має високу продуктивність, забезпечує чіткість зображення і хорошу передачу кольору. Оперативна пам’ять дорівнює 1 Гб, а вбудована – 8Гб. Можливий вихід в інтернет за допомогою Wi-Fi. Модель оснащена вбудованим навігатором GPS. Гаджет Sigma Mobile X Treme PQ24 володіє вищими характеристиками: екран 5 дюймів, потужний акумулятор Li-Ion, акумулятор ємністю, оперативної і вбудованої пам’ять 2 і 16 Гб. Гаджети Sigma сумісні з 3G і LTE.

Смартфони Neffos тайванська компанія TP-Link випускає з 2016 року, продукція бренду користується популярністю в світі. У гаджеті TP-Link X1 Lite, завдяки наявності сканера відбитків пальців, забезпечується безпека виконання платежів і захист особистих даних. Він сумісний з сучасними швидкісними мережами 4G. Восьміядерний процесор MediaTek створює умови для роботи мультимедійних, інформаційних і офісних додатків. Без підзарядки гаджет забезпечує 16 годин роботи в режимі розмови, в режимі перегляду відео – до 9 годин. Моделі смартфонів бренду TP-Link відрізняються доступними цінами.

До найбільш затребуваних можна віднести смартфони Asus, що володіють високою функціональністю і прийнятними цінами. Всі моделі забезпечені продуктивними процесорами та забезпечують тривалу роботу в автономному режимі, відрізняються простотою інтерфейсу. Моделі Asus Zenfone 5 Asus Zenfone Max Plus відрізняються можливістю робити високоякісні знімки. Гаджет Asus Zenfone 4 з ширококутним об’єктивом і 13 Мп камерою сподобається любителям Селфі – зйомки.
В онлайн – магазині ЖЖУК можна підібрати смартфон на будь-який смак.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости