Темы дня:

Криптобіржа: на що звернути увагу при виборі платформи

Криптобіржа: на що звернути увагу при виборі платформи

Починаючі інвестори стоять перед вибором – яку платформу краще обрати для здійснення операцій з криптовалютою. Тож одразу пропонуємо до вашої уваги список надійних платформ, які входять до рейтингу кращі українські криптобіржі:

  • Binance

  • Huobi

  • Exmo

  • WhiteBIT

  • Kuna

Усі вони були відібрані за параметрами, про яки мі поговоримо далі.

Надійність

Мабуть, одним з найважливіших параметрів, яким має володіти криптобіржа є надійність. Користувач має бути впевнений в тому, що його особисті дані та інвестиції захищені, та треті особи не можуть отримати доступ до цієї інформації. Крупні та надійні криптобіржі встановлюють додаткові методи захисту акаунтів користувачів за допомогою автентифікації. До номера телефону клієнта прикріплюється його акаунт, та при спробі входу в особистий акаунт, платформа надсилає секретний код на номер користувача. Так кошти та дані інвестора захищені від третіх особ.

Крім того, варто звернути увагу на спосіб зберігання активів клієнта – холодний або гарячий гаманець. Наприклад, біржа WhiteBIT зберігає 96% інвестицій користувачів на холодному гаманці.

Кількість торгових пар

Потрібно звертати увагу на кількість торгових пар на біржі та чи є можливість торгувати до фіатних грошей, якщо для вас це важливо.

Інструменти для якісного трейдингу

Крім звичайного обміну криптовалют, крупні платформи пропонують також додаткові інструменти для отримання прибутку, такі як маржинальна, спотова, p2p торгівля тощо.

Обсяг торгів

Високий обсяг торгів за добу свідчить про те, що на біржі проводиться велика кількість транзакцій, тож користувачі довіряють платформі.

Відгуки

Варто не забувати і про відгуки про біржу. Реальні користувачі діляться реальніми складнощами та як вони їх вирішили – це може бути дуже корисно. Крім того, якщо біржа має багато негативних рецензій, це сигнал триматися подалі.

Підтримка

Наявність технічної підтримки користувачів для забезпечення оперативного зв’язку у разі виникнення складнощів – це також важлива деталь, на яку потрібно звернути увагу. Якщо підтримка працює швидко та вирішує питання клієнтів, це свідчить про якісний сервіс криптобіржі.

Аналітика та новини

Крім інструментів для трейдингу, криптовалютні біржі також пропонують інформаційний блок та новини ринку. Це допомагає клієнтам краще орієнтуватися в ситуації та побудувати більш ефективну торгову стратегію, мати розуміння, в який актив варто інвестувати.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости