Темы дня:

Чому суші та роли стали стравою №1 у світі

Чому суші та роли стали стравою №1 у світі

Паназіатська кухня користується величезною популярністю. І її родзинкою, без сумніву, виступають суші та роли. Японську страву з рису і морепродуктів можна зустріти як на урочистих заходах, так і на простих сімейних вечерях. Пояснюється такий попит на суші досить просто: у них є маса плюсів.

Відмінний смак страви

Фішка паназіатської кухні – це поєднання відразу декількох яскравих смаків в одній страві. І суші тут не стали винятком. Гіркота і кислинка, солодкість і пікантність – різні відтінки гармонійно переплітаються, створюючи справжній вибух смаків. Доповнюється все соусами і приправами, які підкреслюють екзотичність основних інгредієнтів.

Простота приготування

Готуються роли порівняно нескладно:
– варимо рис;
– виливаємо в нього заправку з оцту, солі та цукру;
– викладаємо на листові водорості кашу і решту начинки;
– формуємо рулетики, а потім розрізаємо їх на 6-8 шматочків.
Крім того, завжди є й простіший варіант: переходьте на сторінку https://mikolaiv.sushi-master.ua/menu/rolls, робіть замовлення, і вже скоро найкращі в Миколаєві роли опиняться на вашому столі!

Оригінальна японська естетика

Виглядає сет суші дійсно ефектно. Така страва з легкістю стане центральною прикрасою будь-якого столу. При цьому васабі, імбир і соуси додають не тільки смаку, а й яскравих фарб. А використання паличок замість звичних для нас ложок і виделок дає змогу повною мірою перейнятися японською культурою.

Чудові поживні властивості

Під час приготування страви не використовується рослинна олія, тож калорійність буде порівняно невисокою. Відсутність термічної обробки дає змогу зберегти смак, ніжну текстуру і користь основних інгредієнтів. У суші дуже багато білків, омега-3 та інших життєво необхідних для людини елементів. При цьому навіть пари шматочків вистачить, щоб вгамувати голод.

Величезна різноманітність

Існують сотні й тисячі варіацій суші. Серед найпопулярніших їхніх різновидів можна виділити:
– Філадельфію з найніжнішим крем-сиром усередині;
– темпура, обсмажені до золотистої скоринки;
– Каліфорнію, що притягує увагу завдяки яскравому декору з ікри летючої риби;
– традиційні макі та футомакі;
– гункан, що вражають великою кількістю риби та ікри;
– ситні запечені роли тощо.
Завдяки такій різноманітності суші ніколи вам не зможуть приїстися. Тож досить роздумувати над тим, чим би перекусити. Робіть замовлення просто зараз, і обід або вечеря точно пройдуть на найвищому рівні!

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости