Темы дня:

Бій Ломаченка проти Камбососа за звання чемпіона світу оголошено офіційно

Бій Ломаченка проти Камбососа за звання чемпіона світу оголошено офіційно

Українець повернеться на ринг у травні.

Бій колишнього чемпіона світу у трьох вагових категоріях Василя Ломаченка (17-3, 11 КО) проти австралійця Джорджа Камбососа (21-2, 10 КО) оголошено офіційно.

Вечір боксу відбудеться 12 травня у Перті (Австралія), про що стало відомо на пресконференції боксерів. На кону стоятиме вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі.

“Радий повернутися і радий, що зроблю це таким чином. Побачимося 12 травня. Це ще один шанс стати чемпіоном світу. Я ніколи не бував Австралії і завжди хотів туди поїхати. Чудова нагода.

Зараз я націлений знову стати чемпіоном світу. Потім зможу знову замислитися над званням абсолютного чемпіона”, – заявив Ломаченко.

Нагадаємо, у своєму минулому поєдинку 35-річний українець у травні програв Девіну Хейні рішенням суддів, зазнавши третьої поразки в кар’єрі. На кону був титул абсолютного чемпіона світу у легкій вазі. Пізніше американець відмовився від усіх поясів та змінив дивізіон.

30-річний Камбосос також програв Хейні у жовтні 2022 року, а свій минулий бій австралієць провів проти британця Максі Г’юза 22 липня минулого року та переміг роздільним рішенням суддів.

Раніше відомий промоутер побажав поразки Олександру Усику у поєдинку проти Тайсона Ф’юрі.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: