Темы дня:

“Бавовна” у Севастополі. ГУР закликає мешканців Криму не перебувати поряд з військовими об’єктами

“Бавовна” у Севастополі. ГУР закликає мешканців Криму не перебувати поряд з військовими об’єктами

Спікер Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов назвав сьогоднішній вибух на нафтобазі у тимчасово окупованому Севастополі “Божою карою, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані”, і закликав мешканців міста триматися якомога далі від військових об’єктів та об’єктів, які забезпечують російську армію.

Про це повідомляє пресслужба ГУР.

За словами Юсова, вибухом знищено понад 10 резервуарів з нафтопродуктами загальною ємністю 40 000 тонн, які призначалися для Чорноморського флоту держави-агресора.

“Бавовна” у Севастополі — Божа кара, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані, серед яких є п’ятеро дітей. Ця кара буде довготривалою. Усім мешканцям тимчасово окупованого Криму бажано найближчим часом не перебувати поряд з військовими об’єктами та об’єктами, що забезпечують армію агресора”, — підкреслив Юсов.

Представник воєнної розвідки додав, що Україні відомо про масштаби розкрадання як на ураженій 29 квітня нафтобазі у Севастополі, так і на інших подібних кримських об’єктах. Як пояснив Юсов, ці факти, безумовно, розширюють можливості Сил безпеки та оборони України.

Сьогодні у тимчасово окупованому Севастополі невідомий безпілотник вдарив по нафтобазі, спалахнула пожежа на площі 1000 кв. м.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости