Темы дня:

Україна може вдарити з HIMARS у Криму – ГУР

Україна може вдарити з HIMARS у Криму – ГУР

Україна може використати системи залпового вогню HIMARS проти російських об’єктів у Криму.

Військові об’єкти в окупованому Криму та кораблі Чорноморського флоту Росії є однією з цілей України, яку потрібно вражати американськими реактивними системами залпового вогню. Сьогодні Крим – хаб для Росії для переміщення всієї техніки та озброєння. Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скибіцький 16 липня під час телемарафону.

Він відповів на запитання, чи може Україна використовувати системи HIMARS та MLRS M270 для ударів по території Криму.

“Зараз Кримський півострів став хабом для переміщення всієї техніки та озброєння, що йде з РФ у південні райони нашої держави. Отже, перш за все скупчення військової техніки, боєприпасів та інших матеріалів, які зосереджуються в Криму, а потім прямують для забезпечення російських окупаційних військ”, – поінформував представник розвідки.

Росія активно використовує Чорноморський флот для ракетних ударів по Україні. Насамперед, окупанти використовують Калібри, фрегати, малі ракетні кораблі та підводні човни. Вони постійно несуть бойове чергування, чекають на команди, а потім виконують пуски.

“Тому це також одна з цілей, які необхідно уразити, щоб підтримувати безпеку наших громадян, наших об’єктів та України загалом”, – зазначив Скибицький.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости