Темы дня:

У регіонах України забороняють масові заходи у День Незалежності

У регіонах України забороняють масові заходи у День Незалежності

У кожному регіоні ситуацію оцінюють по-своєму, заборони будуть різними за тривалістю, але всі керівники просять громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Не тільки у столиці, а й у низці областей України заборонили масові заходи найближчими днями.
На Чернігівщині заборонили проведення будь-яких масових заходів з 22 по 25 серпня, повідомив голова ОВА В’ячеслава Чаус.
“Тимчасові рамки комендантської години змінюватися не будуть. Прошу неухильно дотримуватися існуючих: 23.00 – 4.00 (Городнянський ТГ з 22.00 до 5.00)”, – заявив Чаус.
Очільник області пояснив, що протягом трьох діб заборонено проводити масові заходи, а також закликав не нехтувати сигналами повітряної тривоги.
У Краматорську з 23 по 25 серпня забороняються будь-які масові заходи і припиняється робота громадського транспорту, закриваються всі установи і підприємства: банки, поштові відділення, заклади громадського харчування, повідомляє мер міста Олександр Гончаренко.
Урочисті масові заходи з нагоди Дня Незалежності України і Дня Державного прапора скасовуються у Запорізькій області і Луцьку, повідомляють голова Запорізької ОВА Олександр Старух і мер Луцька Ігор Поліщук.
Старух повідомив про заборону проведення масових заходів протягом 23–25 ​​серпня.
“Ворог жорстокий та підступний. Тому цього року ми повинні відмовитися від масових заходів задля збереження свого життя та здоров’я”, – написав він.
Голова ОВА закликав громадян виконувати заходи безпеки і не нехтувати сигналом тривоги.
Поліщук також звернувся до мешканців громади із проханням уникати паніки і спускатися в укриття під час тривоги.
“У зв’язку із ситуацією у сфері безпеки, масові урочисті заходи з нагоди святкування Дня Державного прапора України і Дня Незалежності України у нашій громаді скасовуються”, – написав він.
На Вінниччині пішли далі і – заборонили масові заходи до кінця серпня. Йдеться не тільки про заходи на честь Дня Незалежності і Дня Державного прапора, а й про хресну ходу до Почаївської Успенської лаври Тернопільської області.
“Відповідно до наказу начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова, на території Вінницької області забороняється проведення масових публічних заходів, зокрема хресної ходи до Почаївської Успенської лаври Тернопільської області”, – йдеться у повідомленні прес-служби Вінницької ОВА.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости