Темы дня:

ЗСУ вразили 14 артилерійських підрозділів росіян

ЗСУ вразили 14 артилерійських підрозділів росіян

Авіація Сил оборони за добу завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу противника.

На сході України тривають запеклі бойові дії. ЗСУ нанесли майже півсотні ударів по підрозділам російських загарбників, повідомляє Генштаб у вечірньому зведенні у понеділок, 19 червня.

Зазначено, що противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом доби там відбулось 39 бойових зіткнень. Усі ворожі атаки були відбиті.

Військові нагадали, що сьогодні росіяни завдали чергового ракетно-авіаційного удару по території України. Підрозділи ППО знищили усі повітряні цілі – чотири крилаті ракети Калібр та чотири іранські ударні БПЛА Shahed-136/131.

Крім того ворог завдав 32 авіаційних ударів, здійснили близько 40 обстрілів з РСЗВ. Постраждали мирні громадяни.

У свою чергу авіація Сил оборони за добу завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу противника.

А підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили три пункти управління, шість районів зосередження особового складу та військової техніки противника, два склади боєприпасів, один склад пально-мастильних матеріалів, 14 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях, три засоби ППО та ще два важливих об’єкти ворога.

Нагадаємо, з початку війни Росія втратила 220 тисяч вояків вбитими. Тільки за добу 18 червня було “відмінусовано” ще 630 росіян.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости