Темы дня:

ЗСУ мають успіхи у Запорізькій області

ЗСУ мають успіхи у Запорізькій області

Українські військові мали успіх у напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка Запорізької області. Закріплюються на досягнутих рубежах.

Сили оборони продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. Українські військові мали успіх у напрямку Новоданилівка та Новопрокопівка, закріплюються на досягнутих рубежах. Ворог на півдні зазнає значних втрат. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Telegram в понеділок, 4 вересня.
“В ході ведення наступальних дій сили оборони України мали успіх у напрямку Новоданилівка, Новопрокопівка. Закріплюються на досягнутих рубежах”, – написала вона.
За словами заступниці міністра оборони, на Запорізькому та Херсонському напрямках противник в обороні. Продовжує обстріли позицій українських підрозділів та цивільних об’єктів у Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях. При цьому російські загарбники активно застосовували баражуючі боєприпаси Ланцет.
Маляр додала, що росіяни на півдні зазнають значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснюють переміщення підрозділів та військ, застосовують резерви.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости