Темы дня:

У ЗСУ розказали про успіхи під Бахмутом

У ЗСУ розказали про успіхи під Бахмутом

Українські захисники продовжують просуватися на Бахмутському напрямку та знищувати російських окупантів.

Українські бійці за останні дві доби просунулися в деяких місцях на флангах коло Бахмута на відстань від 350 метрів до двох кілометрів. Про це заявив речник Східного угруповання Збройних сил України Сергій Череватий в ефірі телемарафону Єдині новини в понеділок, 15 травня.

“Однак ворог чинить дикий опір. За поточну добу на Бахмутському напрямку відбулося 34 бойових зіткнення, 479 разів ворог різними системами, різною артилерією обстрілював наші позиції. Сталося чотири авіанальоти”, – заявив він.

За його словами, під час боїв вдалося знищити 149 окупантів, а ще 160 – поранити, шістьох загарбників українські бійці взяли в полон.

За добу українські військові підбили дві бойові машини піхоти, два бронеавтомобілі, три безпілотники ворога і польовий склад із боєприпасами.

“Ворог намагається захопити саме місто, докладає до цього неймовірних зусиль. Наші воїни тримають там оборону, проявляючи вершини мужності, героїзму, витримки та кмітливості. А коли з’являється можливість на флангах атакувати ворога, це все робиться”, – резюмував Череватий.

Як ми вже повідомляли, командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що просування українських військ на Бахмутському напрямку – це перший успіх наступальних дій в ході проведення операції з оборони Бахмута.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости