Темы дня:

Зеленський заявив про жорстокі бої на Донбасі

Окупанти втратили вже стільки техніки – авіаційної та іншої – скільки більшість армій світу просто не мають на озброєнні, зазначив президент.

Українські війська ведуть жорстокі бої з російськими агресорами на Донеччині. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні у середу, 26 жовтня.
“Жорстокі бої тривають у Донецькій області – Бахмутський напрямок, Авдіївка. Усі наші воїни, які тримають позиції у цих напрямках у Донецькій області, просто герої”, – заявив глава держави.
За його словами, “тривають активні дії й на інших напрямках. Хочу сьогодні відзначити бійців 25-ї повітряно-десантної бригади за хоробрість при звільненні окупованих територій у Луганській області”.
“Сьогодні протягом дня повітряна тривога кілька разів оголошувалась на більшій частині території нашої держави. Є результати у Повітряних Сил: збитий черговий гелікоптер окупантів, чергові дрони”, – зазначив він.
За словами Зеленського, “загальна кількість збитих російських гелікоптерів наближається вже до 250. Російські окупанти втратили вже стільки техніки – авіаційної та іншої, – скільки більшість армій світу просто не мають і ніколи не матимуть на озброєнні. Відновити ці втрати Росії не вийде”.
“Я дякую всім нашим бійцям за таку поступову та незворотну демілітаризацію ворога. Слава кожній і кожному, хто воює і працює заради свободи України”, – сказав президент.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости