Темы дня:

Зеленський відреагував на обстріли Херсонщини

Зеленський відреагував на обстріли Херсонщини

В Херсонській області зросла кількість загиблих внаслідок атак росіян. Загинула 21 людина ще 48 поранено.

Кількість загиблих унаслідок обстрілів російськими окупантами Херсона та інших населених пунктів Херсонської області сягнула 21 людини. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram 3 травня.
“Залізничний вокзал і переїзд, будинок, будівельний магазин, продуктовий супермаркет, автозаправка – знаєте, що об’єднує ці місця? Кривавий слід, який залишає Росія своїми снарядами, вбиваючи мирних людей у Херсоні та Херсонській області. На сьогодні – 21 загибла людина! 48 поранених! Усі цивільні! За один неповний день! В одній області!” – написав він.
Глава держави висловив співчуття сім’ям і близьким загиблих.
“Ми ніколи не пробачимо винним. Переможемо країну-зло і змусимо всіх винних відповісти!”, – додав Зеленський.
За наявними даними, троє людей загинули під час обстрілу супермаркету Епіцентр у Херсоні, двоє – привокзальної площі, четверо – магазину АТБ, один чоловік загинув у власному автомобілі поблизу залізничного переїзду, п’ять – у житлових кварталах міста. Ще троє загиблих – це енергетики, які працювали біля селища Степанівка.
Нагадаємо, сьогодні зранку війська РФ почали масивно обстрілювати Херсон та населені пункти області. Повідомлялося, що унаслідок обстрілу Херсонщини загинули 18 людей, 46 – поранені.
У Херсоні оголосили цілодобову комендантську годину. Протягом 58 годин пересуватися та знаходитися на вулицях міста буде заборонено. Херсон закриють на вʼїзд та виїзд.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: