Темы дня:

Зеленський: У найближчі тижні очікуємо на хороші новини щодо ППО для Україн

Зеленський: У найближчі тижні очікуємо на хороші новини щодо ППО для Україн

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Президент України Володимир Зеленський 5 листопада провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Про це глава держави сказав у вечірньому відеозверненні 5 листопада.
“Дуже детально проаналізували ситуацію на передовій – у всіх напрямках, на енергетичному фронті, ситуацію на кордонах. Доповідали головнокомандувач, командувачі, керівник розвідки, прем’єр-міністр, міністр оборони, керівник прикордонників. Знаємо, до чого готується ворог. Відповідатимемо і далі звільнятимемо нашу землю”, – сказав Зеленський.
Також на засіданні Ставки було дуже детально проаналізовано все, що стосується постачання силам оборони, продовжив президент.
“Це техніка, боєприпаси, зв’язок, зимові речі. Окремо розглянули протидію ракетному та дроновому терору – вже є досить значні результати в цьому, відсоток збивання став більшим, але є ще над чим працювати. Маємо забезпечити повний захист українського неба і далі робитимемо для цього все можливе і неможливе. У найближчі тижні очікуємо на хороші новини щодо ППО та ПРО для України”, – підкреслив президент.
Нагадаємо, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що Україна отримає нові системи ПРО та ППО до кінця року. Домовленості щодо їх постачання вже перебувають у процесі реалізації.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости