Темы дня:

Збірна України здобула важку перемогу над Північною Македонією у кваліфікації Євро-2024

Збірна України здобула важку перемогу над Північною Македонією у кваліфікації Євро-2024

Українці зуміли здобути три очки.

У суботу, 14 жовтня, у рамках сьомого туру кваліфікації Євро-2024 у чеській Празі збірна України приймала збірну Північної Македонії.

Україна розпочала матч із двох небезпечних моментів, але Довбик та Мудрик у ближньому бою не переграли кіпера гостей. Номінальні господарі чеської арени продовжували чинити тиск на македонців і на 30-й хвилині зуміли забити – Судаков наважився на дальній удар з-за меж штрафного майданчика, а м’яч рикошетом від захисника влучив у дальній кут – 1:0.

Після пропущеного голу збірна Північної Македонії могла зрівняти результат, але Трубін двічі в одній атаці врятував українську команду.

У другому таймі команди показали рівний і конкурентний футбол, створивши по кілька справді забійних моментів – Трубін відбив небезпечні удари від атакуючих гравців, а в України двічі в перекладину потрапили Матвієнко та Судаков, а також свої виходи віч-на-віч не реалізували Мудрик та Яремчук.

Наприкінці македонці пішли на якусь подобу штурму, а їх здорово покарав Караваєв, який скористався виходом воротаря збірної Північної Македонії та з флангу відправив круглого у порожні ворота – 2:0.

Україна – Північна Македонія – 2:0

Голи: Судаков, 30, Караваєв, 90+5.

Україна: Трубін, Миколенко, Матвієнко, Забарний, Конопля, Зінченко (Сидорчук, 76), Степаненко, Судаков (Сваток, 87), Мудрик (Караваєв, 87), Зубков (Маліновський, 67), Довбик (Яремчук, 76).

Північна Македонія: Дімітрієвскі, Мусліу, Серафімов, Манев (Чурлінов, 46), Аліоскі, Барді, Атанасов (Адемі, 63), Елезі (Дор’єв, 74), Ашковскі (Дімоскі, 46), Міовскі (Трайковскі, 84), Елмас.

Попередження: Маліновський, Зінченко – Серафімов, Адемі

Таким чином, Україна набрала 10 очок у шести іграх. Наступний двобій збірна проведе 17 жовтня на виїзді проти Мальти.

У фінальну частину Євро-2024 вийдуть по дві найкращі збірні кожної групи. Ще три путівки будуть розіграні у стикових матчах Ліги націй.

Раніше повідомлялося про те, що молодіжна збірна України розгромила Люксембург у кваліфікації Євро-2025.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости