Темы дня:

Завдано глобального удару по внутрішньому ворогові – СБУ

Завдано глобального удару по внутрішньому ворогові – СБУ

У середу в рамках відкритих проваджень у різних регіонах України проходять десятки обшуків та вручення підозр фігурантам справ.

Служба безпеки України разом з іншими силовими відомствами проводить низку масштабних оперативно-слідчих заходів, спрямованих на боротьбу із внутрішнім ворогом. Про це сказав голова спецслужби Василь Малюк, повідомляється на сайті спецслужби у середу, 1 лютого.
За його словами, йдеться про відпрацювання осіб, які своїми діями шкодять безпеці держави у різних галузях:
  • зрадників України та агентів російських спецслужб;
  • представників організованої злочинності;
  • посадових осіб, чиновників та корупціонерів, які підривають економіку країни та стабільне функціонування оборонно-промислового комплексу.
Сьогодні в рамках відкритих проваджень у різних регіонах України проходять десятки обшуків та вручення підозр фігурантам справ.
“Ми виконуємо завдання, поставлене президентом України Володимиром Зеленським, і синхронно завдаємо глобального удару по внутрішньому ворогові. І яскраве свідчення цього – масові обшуки, вручення підозр та затримання зловмисників різного калібру”, – сказав Малюк.
Він зазначив, що це лише перший етап комплексної та системної роботи, яку вже проводить СБУ, і вона не планує зупинятися.
Кожен злочинець, який має зухвалість шкодити Україні, особливо в умовах війни, має чітко усвідомити – ми вдягнемо наручники йому на руки. СБУ докладе до цього максимум зусиль, – запевнив Малюк.
Глава СБУ запевнив, що спецслужба проінформує суспільство про результати сьогоднішніх заходів та, враховуючи великий обсяг матеріалів, продовжить це робити і найближчими днями.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: