Темы дня:

Як швидко подивитись виконавче провадження?

Як швидко подивитись виконавче провадження?

Автоматизована система виконавчого провадження— це електронний реєстр, що надає можливість доступу та операцій онлайн електронному форматі. У цьому реєстрі містяться рішення, які зобов’язані бути виконані на основі судових та інших державних органів відповідно до передбачених процедур виконавчих дій.

Як виконати перевірку виконавчих проваджень та які дані можна отримати?

Єдиний реєстр виконавчих проваджень пропонує широкий спектр можливостей для користувачів, надаючи їм можливість працювати в режимі загального доступу або забезпечити інформаційний доступ сторін до виконавчих дій. Якщо ви хочете перевірити виконавчі провадження, то для початку користування системою потрібно перейти на веб-сайт за посиланням: https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors.

У режимі загального доступу користувачеві пропонується обрати тип боржника — фізична або юридична особа. Після цього слід заповнити відповідні поля з датою народження, прізвищем, ім’ям та по батькові для фізичних осіб або ввести назву підприємства та код ЄДРПОУ для юридичних осіб. Крім того, можна зателефонувати за вказаним номером виконавчого провадження та отримати відомості про поточний статус виконавчого провадження, яке цікавить користувача.

Щодо платформи, яка надає доступ сторін до виконавчих проваджень, то вона дозволяє отримати наступну інформацію:

  • дані про те, хто розпочав виконавче провадження та який виконавець ним займається;

  • інформацію щодо проведених дій державного виконавця;

  • дані про поточний стан і статус виконавчого провадження.

Крім того, користувач може дізнатися про постанови, видані державним виконавцем, а також знайти рішення виконавчого провадження та іншу важливу інформацію.

Як використовувати реєстр виконавчих проваджень?

Єдиний реєстр виконавчих проваджень гарантує вільний та повністю безкоштовний доступ до своїх послуг. Для того, щоб скористатися всіма можливостями цієї платформи, не потрібно проходити процедуру реєстрації, а вся надана інформація є актуальною на момент запиту.

Якщо вам потрібен доступ до детальної інформації щодо конкретного виконавчого провадження,  вам знадобиться ідентифікатор доступу та його унікальний номер. Ці дані містяться у відповідній постанові, яка формується при відкритті виконавчого провадження. Зверніть увагу, що ідентифікатор доступу складається зі спеціального коду, який містить комбінацію з 12 цифр і літер.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости