Темы дня:

Внаслідок обстрілу Миколаєва загинув відомий бізнесмен Олексій Вадатурський

Внаслідок обстрілу Миколаєва загинув відомий бізнесмен Олексій Вадатурський

Внаслідок обстрілу Миколаєва загинув Герой України, відомий бізнесмен Олексій Вадатурський та його дружина.

Загибель Олексія Вадатурського підтвердив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

“Миколаїв – Місто-герой. Щодня ми втрачаємо наших мешканців, наших воїнів. І сьогодні наше місто втратило свого Героя. Вночі внаслідок обстрілу міста трагічно загинули Герой України, генеральний директор компанії Нібулон Олексій Опанасович Вадатурський та його дружина Раїса Михайлівна Вадатурська”, – написав Кім.

Олексій Вадатурський народився 8 вересня 1947 року у селі Бенцари Одеської області. З 1991 року Вадатурський був генеральним директором сільськогосподарського підприємства Нібулон, з лютого 2005 року обіймав посаду віце-президента Української зернової асоціації.

У 2021 році Forbes оцінив статки бізнесмена в 430 млн доларів, Вадатурський посів 24-е місце в рейтингу ТОП-100 найбагатших людей України.

Нагадаємо, у ніч на 31 липня росіяни здійснили масштабний ракетний удар по Миколаєву. Мер міста Олександр Сенкевич повідомив, що, мабуть, найпотужніший від початку війни.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости