Темы дня:

Війська РФ стягують інженерні війська в Херсонську область

Війська РФ стягують інженерні війська в Херсонську область

Окупанти почали стягувати інженерну техніку після того,  як ЗСУ завдали ударів по переправах і мостах в Херсонській області.

Війська РФ активно перекидають інженерну техніку в тимчасово окуповану РФ Херсонську область. Це відбувається після того, як ЗСУ завдали ударів по Антонівському мосту у Херсоні, зазначив депутат Херсонської обласної ради, радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань.

“Тимчасово окупованою Херсонщиною спостерігається посилений рух техніки росіян. Але женуть передусім інженерні війська, наприклад, екскаватори на базі “Уралу” тощо. Це означає, що мости і ЗСУ суттєво зіпсували положення орків в області”, – наголосив Хлань у Facebook.

Як відомо, вночі на 27 липня українські військові завдали ударів по Антонівському мосту, який сполучає Херсон з лівим берегом Херсонської області. Міст поки не був зруйнований, але зазнав серйозних ушкоджень.

Тимчасово виконувач обов’язків керівника Херсонської ОВА Дмитро Бутрій заявив, що пересуватися Антонівським мостом, по якому українські військові завдали ударів, неможливо. ЗСУ знищили логістичні й транспортні шляхи загарбників.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости