Темы дня:

Відбито атаки РФ на семи напрямках – Генштаб

Відбито атаки РФ на семи напрямках – Генштаб

За добу відбулося 38 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав один ракетний і 52 авіаційних ударів, здійснив 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і населених пунктах.

Генеральний штаб ЗСУ опублікував оперативну інформацію щодо російського вторгнення станом на вечір понеділка, 23 жовтня.

“Протягом доби відбулося 38 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 1 ракетний і 52 авіаційних ударів, здійснив 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура”, – йдеться в повідомленні Генштабу.

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили три атаки ворога в районі Іванівки Харківської області, на Лиманському напрямку відбито всі атаки ворога біля Надії Луганської області.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили близько 10 ворожих атак у районах населених пунктів Богданівка, Хромове, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах населених пунктів Керамік, Степове, Авдіївка, Тоненьке Донецької області. Тут Силами оборони відбито близько 10 атак ворога.

На Мар’їнському напрямку російські війська вели безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах Мар’їнки і Побєди Донецької області, де силами оборони відбито понад 10 атак ворога.

На Шахтарському українські воїни відбили всі атаки ворога біля Новомихайлівки Донецької області, а на Запорізькому напрямку відбито ворожу атаку південно-східніше Малої Токмачки Запорізької області.

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та ще 3 – по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділами ракетних військ знищено 8 артилерійських засобів, станцію РЕБ, понтонно-мостову переправу ворога та уражено 4 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости