Темы дня:

Генштаб: Відбито атаки ворога на п’яти напрямках

Генштаб: Відбито атаки ворога на п’яти напрямках

При цьому лише біля Бахмута російські окупанти мали частковий успіх у наступі, повідомили в Генштабі.

Збройні сили України у неділю, 14 серпня, відбили штурмові та наступальні дії ворога на п’яти напрямках, ліквідували розвідгрупи супротивника. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ.
Згідно з повідомленням, на Слов’янському напрямі українські воїни відбили штурм у напрямку Долини.
На Краматорському напрямку противник ризикнув піти на штурм неподалік Спірного та Івано-Дар’євки. Закінчилося все для окупантів втратами та відступом.
Ворог зробив спробу ведення розвідки позицій наших військ у районі Серебрянки, зазнав вогневої поразки та ретувався. З тим самим результатом завершилася спроба розвідки боєм у напрямку Веселого.
На Бахмутському напрямку українські воїни завдали вогневої поразки та знешкодили розвідгрупу супротивника у напрямку Соледара.
Окупанти вели наступальні бої у напрямах Яковлівки, Соледара, Вершини, Кодеми та Зайцевого, зазнали втрат і відійшли. Водночас, за даними Генштабу, у напрямку Бахмута підрозділи противника мали частковий успіх.
На Авдіївському напрямку ворог вів штурмові дії у напрямках Красногорівки та Пісків, успіху не мав, відійшов.
Наголошується, що на Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти продовжують ведення повітряної розвідки БПЛА оперативно-тактичного рівня. Також окупанти вели безуспішні наступальні бої у напрямках Павлівки та Времівки.
На інших напрямках ворог штурмових дій не провадив.
Наголошується, що на Сіверському напрямку знаходиться до чотирьох батальйонних тактичних груп противника. Триває ротація зазначених підрозділів.
Ворог продовжує обстріл населених пунктів, застосовуючи танки, артилерію різних типів, реактивні системи залпового вогню та авіацію.
За даними Генштабу, у готовності до застосування ворогом зараз перебувають два носії крилатих ракет морського базування Калібр.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости