Темы дня:

В якому банку взяти споживчий кредит

В якому банку взяти споживчий кредит

У житті багатьох людей часто виникають ситуації, коли терміново потрібно отримати велику суму грошей. В таких випадках громадяни зазвичай акумулюють усі свої накопичення. Але і їх виявляється недостатньо. Щоб зібрати потрібну суму, доводиться шукати сторонні джерела фінансування. Можна звернутися за допомогою до заможних родичів та друзів. І успіх майже гарантовано, якщо мова йде про 10-15 тисяч гривень. Якщо ж потрібна сума у 10-20 разів більша, доводиться або брати у борг у багатьох людей, або шукати альтернативні варіанти.

Бути боржником у родичів та друзів – невдячна справа. Ось чому мудрі люди звертаються до банків задля оформлення кредитів. Банківські позики можна повертати довгий час. І не доводиться брати борги у кількох кредиторів, перед якими треба вибачатися за найменші затримки. У більшості фінансових установ України готівкові позики на споживчі потреби видаються у сумі до 50 000 гривень. А у Банку Кредит Дніпро можна отримати кредит готівкою швидко до 500 000 гривень!

Переваги кредитування у Банку Кредит Дніпро

Звертаючись по допомогу до цього фінансового інституту, клієнт отримує важливі переваги:

  • Можливість оформити готівкову позику у сумі 3 000 – 50 000, 50 000 – 75 000, 75 000 – 500 000 гривень.
  • Отримання грошей «на руки» протягом 1-2 робочих днів.
  • Оформлення кредиту на строк до 60 місяців.
  • Вигідна відсоткова ставка – від 62% річних.
  • Мінімальні вимоги до пакета документів.
  • Можливість оформити заявку на отримання позики за телефоном або в онлайн-режимі.

Щоб отримати велику суму грошей у борг, позичальник повинен довести свою платоспроможність. Для цього йому окрім паспорта громадянина України та індивідуального номера платника податків потрібно надати кредитному експерту довідку про офіційний дохід за останні 3 місяці. Багато громадян працюють неофіційно або їх щомісячний дохід невеликий. В таких випадках не варто розраховувати на отримання позики понад 50 000 гривень. Збільшити максимальний кредитний ліміт можна за допомогою поручителя. Якщо на підтримку клієнта приходить платоспроможний гарант, він може розраховувати на оформлення кредиту до 500 000 гривень!

Гроші видаються у касі банку або зараховуються на карту протягом одного дня з моменту схвалення заявки. Повертати кошти можна протягом 5 років. Завдяки цьому борг вдається виплачувати щомісячно невеликими частинами, а не віддавати на це майже весь дохід, як це буває у випадку з родичами та друзями.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости