Темы дня:

В Києві можливі перебої з електро- та водопостачанням, Кличко закликав до жорсткої економії

В Києві можливі перебої з електро- та водопостачанням, Кличко закликав до жорсткої економії

В місті пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури.

У Києві в результаті ракетних обстрілів російськими окупантами у вівторок вранці, 18 жовтня, пошкоджені два об’єкти критичної інфраструктури. На разі на місцях ударів триває ліквідація надзвичайної ситуації та працюють аварійно-рятувальні служби, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Він дода, що наразі в місті частково обмежене надання послуг електро- та водопостачання в багатьох будинках на лівому березі столиці. Також в частині будинків можливе пониження тиску в водопровідній мережі, зміна кольору та прозорості води.

«Звертаюся до всіх киян максимально економити електроенергію. Не вмикати потужні електроприлади – кондиціонери, електрочайники, мікрохвильові печі тощо. Мешканцям, де понижений тиск у водопровідній мережі, – максимально економно зараз витрачати воду», – звернувся мер.

Водночас в оселях, де вже тимчасово припинене водопостачання, мешканців просять зробити запас води з найближчого бювету, колонки чи автомату з продажу питної води.

Нагадаємо, три удари по об’єкту енергетичної інфраструктури було зафіксовано у Києві на Лівому березі. Частина міста опинилась без світла.

Також вранці 18 жовтня зафіксовано два прильоти по об’єкту енергетичної інфраструктури у Житомирі. Місто опинилось без води та світла.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости